Holistisk stressbehandling

Er du træt af:

Hovedpine, indre uro, tankemylder, spændinger i nakke/kæbe/ryg, forstoppelse/diarré, forhøjet blodtryk, søvnbesvær, svært ved at huske og generelle spændinger i kroppen.

Ønsker du:

At få smilet og glæden tilbage igen? Mærke roen i kroppen og få styr på tankerne?

Så er det NU du skal booke en Holistisk Stressbehandling!

 

” Efter bare én behandling har jeg sovet væsentligt bedre, og mit tankemylder er blevet reduceret. Jeg har næsten ikke haft følelsen af svimmelhed, og min nakke har langt mindre spændinger.” Morten.

 

Du vil blive behandlet på: Nakke, hals, øvre ryg, hovedbund og ansigt, med fokus på zoner og akupressurpunkter. Zoneterapi på fødderne er også en stor del af behandlingen.

Behandlingsformen er holistisk, den virker dybt afstressende, udrensende og drænerende på hele kroppen – og så bidrager den til at dit centralnervesystem kommer i balance.
Behandlingen er målrettet voksne, unge og børn der er stressramte – eller med risiko for at blive det.

Behandlingen kan med fordel bruges forebyggende. Det gælder både for private og virksomheder.

”Jeg har fået smilet tilbage og overskud til en kvik bemærkning på jobbet igen. Befriende!” Karin.

 

Holistisk betyder “det hele menneske”. Det holistiske menneskesyn er hvor mennesket betragtes ud fra at det består af en krop og et sind.

Det betyder at jeg fokuserer på at støtte din krop og dit sind ligeligt, så du på den måde kommer i balance, frem for kun at fokuserer på at opretholde en fysisk sundhed eller kun ved at arbejde med dine symptomer.