Priser

Registeret Alternativ Behandler.

Har du eller din arbejdsgiver en sundhedsforsikring, eller er du medlem af Sygeforsikring ”danmark”, så kan du opnå tilskud til dine behandlinger hos mig.

Behandling 525,- kr. ca. en time. Børn under 12 år 315,- kr. ca. 30 min.
Læs mere om Zoneterapi

Kombi-behandling

Kombineret zoneterapi og healing, ca. 1 1/2 t 750,- kr. 

Holistisk Stessbehandling

Behandling 525,- kr. ca. en time. Børn under 12 år 315,- kr. ca. 30 min. 

Healing 525,- kr. ca. en time.
Læs om Reiki Healing

Klippekort

Bestil og betal et behandlingsforløb og få rabat. Køb 9 behandlinger, få den 10. gratis. Gælder både for voksne og børn. 

Henvis en klient og få rabat på 50,- kr. på næste behandling.

Firmaordning

Kontakt på telefon 20 44 54 19 for nærmere aftale om pris og varighed. 

Jeg er klar til at hjælpe. Book en tid allerede i dag.

Jeg har igennem en lang årrække gået ved Askbo Zoneterapi hos Klaus, som er et særdeles hjertevarmt menneske, som sætter stor pris på at kunne hjælpe andre mennesker. Klaus tilbyder særdeles imødekommende og trygge rammer, som har betydet rigtig meget for min behandling og herunder også min personlige udvikling igennem behandlingen.

 

Da jeg første gang kom til Askbo Zoneterapi, var jeg rigtig dårlig både psykisk og fysisk. Jeg havde på daværende tidspunkt sluppet mit smertestillende præparat i form af morfin, som jeg havde taget gennem en lang periode. Jeg var plaget af uro, abstinenser og nok også en indre frygt for graden af de tilbagevendende smerter fra mit piskesmæld, som var årsagen til mit forbrug af smertestillende. Jeg ved ærlig talt ikke hvad der skete, men igennem behandlingerne fandt jeg en styrke samt ro, som gjorde at jeg fik det meget bedre mentalt og helbredsmæssigt.

 

Jeg har oplevet en kæmpe hjælp til personlig udvikling efter at have været i behandling ved Klaus. Dette er også grunden til, at jeg stadig kommer hos ham. Jeg oplever, at jeg samler en en masse indvendige redskaber og energi, som jeg kan bruge gennem mulige udfordrende perioder i livet.
Jeg vil varmt anbefale Askbo Zoneterapi!

Rebekka