Klienter siger

Hjælp dit barn som er sengevæder / vådligger (enuresis) urininkontinens.

Maj 2021 kontaktede jeg Klaus (Askbo Zoneterapi) for at høre om han havde erfaring med børn som tisser i sengen om natten. Min søn er lige blevet 12 år og har aldrig haft en tør nat. Han har brugt nat ble, men den har ikke altid været nok. Så vask af sengetøj har været en daglig rutine.

Allerede ved første behandling, fik Klaus en god kontakt til min søn og fik derfor hurtigt en fortrolighed med ham. Snakken om skole, fritid og fremtidsplaner og meget mere gav min dreng en bunke selvværd og en større tro på sig selv og egne evner.

2 tørre nætter efter 1. behandling!

Da vi startede på behandlingerne lå de med ca. en uges mellemrum. Klaus forklarede at efter 5 – 7 behandlinger meget gerne skulle være en mærkbar fremgang. Allerede mellem første og anden behandling havde vi to tørre nætter! Siden har det, trods både opture og nedture, bare gået fremad.

Her i starten af oktober og efter 9 behandlinger er min søn ikke vådligger mere, han har kun tørre nætter.

Vi er fantastik glade for forløbet vi har haft med Askbo Zoneterapi. Jeg kan selvfølgelig godt være lidt irriteret over, at vi ikke fik tanken om at zoneterapi kan afhjælpe ved sengevædning.

Derfor vil jeg på det varmeste anbefale Askbo Zoneterapi, hvis du har et barn som tisser i sengen (og helt sikkert også til andre udfordringer med kroppen og psyken). Jeg kan se på min søn at han er ”vokset” under forløbet, og er blevet gladere samt at han hviler mere i sig selv.

 

MS

"Har hjulpet min krop og mit sind"

“Klaus har flere gange formået at hjælpe og støtte ubalancer i min krop ved hjælp af sin rolige energi og fantastiske evner som zonterapeut. 

Jeg har PCO og har derfor haft udfordringer med at blive gravid. Jeg er overbevist om, at mine behandlinger hos Askbo Zoneterapi har hjulpet min krop og mit sind til at finde balance. Det har også været nødvendigt for at min mand og jeg kunne blive gravide. 

Vi har nu en fantastisk dreng på 3 1/2 år. Jeg kan varmt anbefale Askbo Zoneterapi til både de store og de små udfordringer her i livet.”

Kiri

"Har haft en kæmpe effekt på min psykiske tilstand"

“På grund af det, var jeg derfor igennem et udredningsforløb, som endte med diagnosen kronisk tarmbetændelse.

Derefter fik jeg en masse forskelligt medicin, men det lykkedes ikke, at finde noget der havde optimal effekt.

Det var der jeg tog en beslutning og tog kontakt til Askbo Zoneterapi. Jeg kunne mærke på min krop, at der skulle ske noget – både for min fysiske og min psykiske tilstand.

Min første behandling stod på snak omkring min kost, og jeg begyndte med det samme at ændre i den. Jeg har efterfølgende fået 7-8 behandlinger, hvor vi fik snakket dybere om følelser, og hvordan det psykiske kunne spille ind i forhold til mit helbred.

Arbejdet under mine fødder har, hvor mærkeligt det end lyder, haft en kæmpe effekt på min psykiske tilstand. Jeg føler mig stærkere og fornemmer hurtigere hvad jeg vil, når jeg står i konflikter. Det gælder både privat og på arbejdsmæssige fronter.

Jeg kunne mærke forskel enormt hurtigt. Jeg er gået fra at have ondt i maven hver eneste dag, til at have omkring 1-2 dårlige dage om måneden! Og så er jeg medicinfri. Hvilket for mig betyder alverden både for min fysiske og psykiske tilstand. 

Tak for virkelig god behandling! Det kan klart anbefales!”

Sara, 21 år

"Hjælper mig, både i op- og nedture"

“Det er rart at komme og meget hyggeligt at snakke med Klaus. Får mange gode råd med til livet, som også hjælper mig, både i op- og nedture. 

Jeg er meget glad for alt det, som det giver mig, når jeg får behandling hos Askbo Zoneterapi”.

M Hansen

"Pludselig opdagede jeg, at jeg ikke havde smerter"

Jeg husker årene fra jeg var ca. 12 år til 15 år gammel, hvor jeg havde konstant blærebetændelse.

Der var ikke én uge hvor det ikke var galt. Det gjorde, at jeg isolerede mig meget hjemme, havde en del fravær i skolen og generelt bare havde det skidt.

Jeg blev undersøgt på OUH mange gange, hvor konklusionen til sidst blev at min venstre nyre ikke fungerede optimalt. Der var snak om, at den måske skulle fjernes.

Jeg kan huske, at jeg tog rigtig meget medicin, både smertestillende og penicillin. til sidst var der ikke rigtig nogen af delene der virkede.

Husker tydeligt den første behandling hos Askbo Zoneterapi, hvor vi åbnede op for snakken omkring min barndom, mine forældres skilsmisse m.m. – det var ikke noget jeg havde talt med særlig mange om før.
Jeg tror ikke engang mine forældre var klar over hvordan jeg havde det.

Efterfølgende fik jeg 5-6 behandlinger hos Askbo Zoneterapi. Under behandlingerne snakkede vi om, hvad der rørte sig i mit liv lige her og nu, og ret hurtigt forsvandt symptomerne på blærebetændelse.

Pludselig opdagede jeg, at jeg ikke havde smerter, når jeg skulle tisse, og følte at jeg var det samme menneske, bare stærkere og gladere og selvfølgelig i en helt ny krop.
Dette har varet ved lige siden den gang.
Tak for en god behandling.

Emma-Sofie, 25 år