Behandlinger

Askbo Zoneterapi tilbyder Zoneterapi, Reiki Healing og Holistisk Stressbehandling.

Har I svært ved at blive gravid?

Har du udfordringer med din fordøjelse – hård mave – tynd mave – mavesmerter?

Har du smerter eller ubehag i din krop?

Betændelsestilstande i kroppen, som er tilbagevendende?

Udfordringer med led, grundet idrætsskade m. m.

Udfordringer med hormonerne.

Sengevædning / enuresis / natinkontinens.

Eller andre tilstande i din krop, så står jeg klar til at hjælpe.

Hvorfor vente? Ring nu, så får vi en snak, om netop din udfordring.

 

Zoneterapi

Zoneterapi er en meget anvendt alternativ behandlingsform i Danmark. Mennesket ses som et holistisk hele, hvilket betyder at krop og sjæl er uforløsteligt forbundet. Zoneterapi hjælper kroppen til at finde sin balance.

REAKTIONER KUNDEN KAN OPLEVE PÅ EN BEHANDLING

Nogle typiske reaktioner kan eks. være:
Afslappethed, træthed og dyb søvn
Øget vandladning
Grumset mørk urin
Øget tarmfunktion
Ændring af afføringsmønster
Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
Gamle skavanker, som ikke tidligere er kureret, kan blusse op
Humørsvingninger

Reiki healing

Sådan behandler jeg med Reiki

En Reiki behandling hos mig foregår på den måde, at du bliver placeret påklædt på min briks og dækkes af et tæppe. Det føles helt trygt at blive puttet. Herefter placerer jeg mine hænder på en række forskellige positioner først på hovedet og så ned langs forsiden af kroppen. Behandlingen varer ca. 1 time. 

Hvordan oplever man Reiki?

Oplevelsen er meget individuel og kan være meget forskellig fra gang til gang. Nogle klienter  føler varme eller energi fra mine hænder når de hviler på kroppen. Healingen kan hos nogle fremkalde en søvnlignende tilstand, hvor de ”drømmer” eller oplever en slags film kører forbi på den indre skærm. Det er både nænsomt og omsorgsfuldt, når du mærker den energi der kommer fra universet gennem mine hænder til dig.

Hvad hjælper Reiki på?

Reiki-behandling kan bruges som supplement til alle typer af behandlinger og behandlingsformer. Fordi kroppen kommer ned i et helt andet gear. Husk endelig på at du gerne må modtage alternativbehandling på et hospital, hvor du er indlagt.

  • Til at afhjælpe stress
  • Til at hæve dit energiniveau
  • Til at øge din kropsbevidsthed
  • Som støtte gennem sorg og kriser
  • Som smertelindring
  • Til at dæmpe angst og uro

Holistisk Stressbehandling

Du vil blive behandlet på: Nakke, hals, øvre ryg, hovedbund og ansigt, med fokus på zoner og akupressurpunkter. Zoneterapi på fødderne er også en stor del af behandlingen.

Behandlingsformen er holistisk, den virker dybt afstressende, udrensende og drænerende på hele kroppen – og så bidrager den til at dit centralnervesystem kommer i balance.
Behandlingen er målrettet voksne, unge og børn der er stressramte – eller med risiko for at blive det.

Mærker du symptomer som: hovedpine, indre uro, spændinger i nakke/kæbe/ryg, forstoppelse/diarré, forhøjet blodtryk, søvnbesvær, svært ved at huske og generelle spændinger i kroppen. (og mange flere)

Så er det NU du skal booke en Holistisk Stressbehandling!

Behandlingen kan med fordel bruges forebyggende. Det gælder både for private og firmaer.

Holistisk betyder “det hele menneske”. Det holistiske menneskesyn er hvor mennesket betragtes ud fra at det består af en krop og et sind.

Det betyder at jeg fokuserer på at støtte din krop og dit sind ligeligt, så du på den måde kommer i balance, frem for kun at fokuserer på at opretholde en fysisk sundhed eller kun ved at arbejde med dine symptomer.

Fik en fantastisk behandling af Klaus for et par uge siden. Har fået balance i bl.a. hormonsystemet. Jeg oplever Klaus som en intuitive healer med indsigt. Kan varmt anbefale og glæder mig til flere gode behandlinger hos Askbo Zoneterapi 🙂 Tak Klaus!
Askbo Zoneterapi ying og yang
Bridget Stenmann